3.9.2020
MONSP JA HMC PUBLISHING JÄRJESTÄVÄT MAKSUTTOMAN RAP BOOTCAMPIN LOKAKUUSSA

KURSSIN ARTISTIMENTOREINA F, GRACIAS JA ETTA

Legendaarinen levy-yhtiö Monsp ja HMC Publishing – musiikkikustantamo järjestävät kolmipäiväisen intensiivistudiosession hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille. Kurssi järjestetään 13.-15.10.2020 Helsingissä.

Bootcampille mukaan valitut pääsevät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten koutsaamana. Kukin kurssille osallistuva pääsee omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa sekä artistimentorien sparrattavaksi. Studiolla työskennellään ammattimuusikoiden ja musiikintekijöiden kanssa, jotka tukevat osallistujia muun muassa tuottamisessa ja sanoittamisessa sekä antavat vinkkejä artistiutta kohti. Bootcamp-studiosession tavoite on auttaa yksin projektiensa kanssa kamppailevia tekijöitä eteenpäin sekä vahvistaa itseluottamusta oman musiikin tekemiseen.

Kurssin osallistujat valitaan avoimessa haussa, joka on auki 3.-17.9.2020. Mukaan haetaan tekijöitä, jotka tarvitsevat apua projektiensa viimeistelyyn sekä työkaluja oman osaamisen syventämiseksi. Kurssi on maksuton.

Koronaturvajärjestelyt on huomioitu studioilla.

Kurssille haluavat voivat hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen kuvauksen itsestään, musiikistaan ja artistihaaveistaan sekä hyväksi katsomansa määrän demoja osoitteeseen ida@monsp.com.

Monsp:
Instagram
Facebook

Lisätietoja:
Ida Karimaa / Monsp
ida@monsp.com