2.9.2020
SUVI TERÄSNISKA VASTASI FANIEN TOIVEISIIN – KOKONAINEN ALBUMILLINEN KOSKETTAVIA KEHTOLAULUJA!

Kolmen pojan äiti Suvi Teräsniska toteutti keväällä haaveensa ja julkaisi kehtolauluja sisältävän Iltalauluja-EP:n. Yleisö rakastui koskettaviin kappaleisiin, joten Suvi halusi jatkaa teemaa ja levyttää kehtolauluja kokonaisen albumillisen.

Herkkä ja sukupolvia yhdistävä Iltalauluja-levy on nyt myynnissä lehden kera Lehtipisteissä kautta maan. Pitkäsoitto nousi suoraan virallisen albumilistan kakkoseksi. Levy julkaistaan digitaalisesti 18. syyskuuta.

Leri Leskisen tuottamalla kokonaisuudella on mukana yhteensä yhdeksän Suville tärkeää laulua. Kappaleet on äänitetty ja tuotettu koskettavan minimalistisesti. Suvin laulua levyllä säestää kitarataiteilija Peter Engberg. 

Kaikki kappaleet ovat olleet mukana minulle merkittävissä elämänvaiheissa. Esimerkiksi Nyt kerron mä sulle lapseni -kappaletta lauloin pikkuveljelleni hänen ollessaan vauva ja Suojelusenkelin esitin esikoispoikani Terhon ristiäisissä 2015, Suvi sanoo.

Albumilta löytyvät seuraavat laulut:
1. Hyvin hiljaa 2.Minne menee, mistä tulee 3. Lintu (L’oiseau) 4. Peikkoäidin kehtolaulu 5. Nyt mä kerron sulle lapseni 6. Pilvipeiton alla 7. Sininen uni (Suvi Teräsniska & Arttu Wiskari) 8. Lapin äidin kehtolaulu 9. Suojelusenkeli

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan levyjä on myyty puoli miljoonaa kappaletta. Hänen edellinen albuminsa on syksyllä 2019 julkaistu Ihmisen poika. Tällä hetkellä Suvi ihastuttaa katsojia Nelosen suositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Seuraa Suvi Teräsniskaa:
Instagram
Facebook
www.suviterasniska.fi
Lisätiedot:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com