2.9.2020
ILTAN DEBYYTTIALBUMI YLLÄTTÄÄ MONIPUOLISUUDELLAAN – ULKONA PERJANTAINA! 

Levynjulkaisukeikka tänään Fila Helsingissä klo 19.30

 

Upeasta äänestään ja valloittavasta persoonastaan tunnettu Ilta julkaisee perjantaina odotetun debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten. Aikoinaan Cheekin superhitiltä Sillat esiin nousseen artistin debyytti on musiikillisesti monipuolinen kokonaisuus, jossa yhdistyy amerikkalainen R&B-perinne suomalaiseen herkkyyteen Iltan persoonallisella ja luonnollisella tavalla.

”Albumin nimi Näitä hetkiä varten muistuttaa mua elämään täysillä hetkessä. Oon huomannut, että on parempi itkeä silloin kun itkettää, nauraa kun naurattaa ja antaa itsensä välillä olla turhautunut. Sitten kun taas on iloinen, rakastunut tai onnellinen on niissäkin tunteissa täysiä just sitä hetkeä varten. Me kaikki painitaan samojen asioiden kanssa, silti ollaan jokainen yhtä ainutlaatuisia. Toivottavasti lauluni antaa myös muille väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän erilaisia hetkiä.”

Ilta avaa omaa kasvuprosessiaan artistiksi ja matkaansa kohti debyyttialbumiaan 5-osaisessa minidokkarisarjassa, jonka voit katsoa täältä.

Ilta on 23-vuotias Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Tämän vuoden Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon saanut artisti on julkaissut uransa aikana useamman oman singlen, joista tunnetuimmat ovat Minne mä meen ja Koukkuun. Suurelle yleisölle Ilta on tullut tutuksi vuonna 2019 Tähdet, tähdet -ohjelmasta ja isoista feat -kappaleistaan.

Näitä hetkiä varten -albumin levyjulkkarit pidetään tänään Fila Helsingissä klo 19.30. Spesiaalilla keikalla Ilta soittaa bändinsä kanssa koko albumin läpi. Keikalla on huomioitu turvavälit ja tilan kapasiteetti on rajattu. Lippuja on myynnissä täällä. 

Näitä hetkiä varten -biisilista:
1. Näitä hetkiä varten 2. Anna tuulla vaan 3. Voimanainen 4. Meitä ei oo enää huomenna 5. Betonii 6. Minne mä meen 7. Rakastaa ei rakasta 8. Ikävöi sua 9. Poika 10. Älä mua tuijota 11. Anteeks 12. Jään sun luo

Lataa Iltan promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

Ilta:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Finland
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi