28.8.2020
BENJAMIN JULKAISEE SUOMENKIELISEN DEBYYTTIALBUMINSA SYKSYLLÄ

Sometähdestä monipuoliseksi artistiksi kehittynyt Benjamin julkaisi tänään uuden singlen yli puolen vuoden tauon jälkeen. WWW on pidättämätön ja rehellinen leikkaus Benjaminin historiaan:

WWW avaa mun matkaa Suomen ensimmäiseksi Instagram-sensaatioksi; sen jyrkkiä ylä- ja alamäkiä sekä sitä, miten epävarmasta ja syrjitystä pojasta syntyy koko maan kuumin puheenaihe. Sitä, miten se kaikki vaikutti mun itsevarmuuteen ja minäkuvaan. WWW on lopputulos siitä, kun blenderiin heittää brutaalia rehellisyyttä, ironiaa ja tanssittavaa, alternativempaa poppia. Tää biisi raottaa vihdoin sitä ovea, jonne oon odottanu pääseväni musiikillisesti, Benjamin kuvailee.

Benjamin on kirjoittanut WWW:n yhdessä kappaleen tuotannosta vastaavan Atso Soivion kanssa. Kappale on ensimmäinen single Benjaminin myöhemmin syksyllä julkaistavalta suomenkieliseltä debyyttialbumilta.

Nykyään 23-vuotias laulaja on kulkenut pitkän matkan Instagram-tähdestä omaa musiikkiaan kirjoittavaksi artistiksi. Vuonna 2018 Benjamin teki yllättävän suuntavaihdoksen urallaan vaihtaessaan esiintymiskieltään. Artisti teki näyttävän paluun ensimmäisellä suomenkielisellä kappaleellaan Naarmuja feat. IBE, joka kiipesi suoraan Spotify -listan ykköseksi ja striimasi pian tämän jälkeen platinaa. Benjaminilla on taskussaan toinenkin platinasertifikaatio Juon sut pois -singlellä.

Kuuntele WWW tästä.

Seuraa Benjaminia somessa:  
Instagram 
Facebook 
TikTok 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:  
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com