24.8.2020
ERIKA VIKMANIN ILMIÖMÄINEN MENESTYS – SYNTISTEN PÖYTÄ VALLOITTI SPOTIFYN JA YOUTUBEN!

Viime keväänä Uuden Musiikin Kilpailussa Cicciolina kappaleellaan koko kansan suosioon noussut Erika Vikman julkaisi viime perjantaina uuden kappaleensa Syntisten pöytä. Kappale kipusi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn top50 -listan sijalle 3, jolla se on edelleen. Youtubessa kappaleen viime perjantaina julkaistua musiikkivideota on katsottu jo poikkeuksellisen paljon, peräti yli 260 000 kertaa!

Kiitos kaikesta rakkaudesta ja tunteista mitä kappale on herättänyt! On ollut hienoa huomata, kuinka kappale ja sen teksti on herättänyt kiinnostusta ja keskustelua! Olen saanut myös kasoittain viestejä ihmisiltä, kuinka laulun sanoma on vaikuttanut heihin. Tekstiin on pureuduttu huolella. Rakastan retrovivahteista suomidiscoa ja on ollut todella upeeta huomata, että tälle musalle on selvästi kysyntää ja kuuntelijoita! Erika iloitsee biisin menestystä.

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävän Erika Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy. Erika on rakastanut esiintymistä jo kouluikäisestä asti. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että Kikan vaikutus. Erika nousi koko kansan suosioon tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa platinarajan ylittäneellä Cicciolina kappaleellaan.

Seuraa Erika Vikmania:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com