21.8.2020
MODERNIN METALLIN ETURINTAMAAN KUULUVA DEFTONES JULKAISEE UUDEN ALBUMIN OHMS 25. SYYSKUUTA

NIMIKKOKAPPALE OHMS JULKAISTIIN TÄNÄÄN MUSIIKKIVIDEON KERA

 

Grammy-palkittu, kansainvälisesti tunnustusta saanut metalliyhtye Deftones ilmoitti kuumeisesti odotetun uuden albuminsa saapuvan 25. syyskuuta. Albumilta saatiin tänään ensimmäinen maistiainen nimikkokappale Ohms:n muodossa.

Ohms on yhtyeen ensimmäinen albumi neljän vuoden jälkeen. Edellinen julkaisu oli paljon ylistetty Gore LP vuonna 2016. Tänä vuonna vietetään myös monumentaalisen albumin White Pony 20-vuotisjuhlaa.

Yhtyeen jäsenet Chino MorenoFrank DelgadoStephen Carpenter, Abe Cunningham ja Sergio Delgado ovat kaikki antaneet albumille oman ainutlaatuisen kädenjälkensä. Mukana levyn tuotannossa on ollut myös Terry Date, joka tunnetaan työstään muun muassa Deftonesin Adrenaline (1995), Around the Fur (1997) ja White Pony (2000) -albumeilla. Deftonesin musiikki on vaikuttanut metallikansaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Kuuntele Ohms täältä
Katso Ohms -musiikkivideo täältä

Seuraa Deftonesia somessa:
Instagram
Facebook
YouTube
Spotify

Lataa promokuvat täältä!

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria “Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com