21.8.2020
CLEAN BANDIT TEKI PALUUN UUDELLA SINGLELLÄ TICK TOCK YHDESSÄ MABELIN JA 24KGOLDNIN KANSSA

Englannin menestynein elektrotrio Clean Bandit julkaisi uuden singlen Tick Tock yhdessä läpimurto-artisti Mabelin kanssa. Kappaleella on mukana myös losangelesilainen rap-artisti 24kGoldn.

Tick Tock on Clean Banditin ensimmäinen julkaisu vuoden 2018 jälkeen, jolloin megahittejä sisältävä What Is Love -albumi julkaistiin. Multiplatinaa striimanneen ja Grammy-palkinnon voittaneen yhtyeen tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa: Symphony (feat. Zara Larsson), Solo (feat. Demi Lovato), Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) ja Rather Be (feat. Jess Glynne).

Uusi single Tick Tock kertoo ajatuksesta, josta ei pääse irti. Tätä ajatusta kuvataan kellon viisareina, jotka jatkavat ikuisesti pyörimistä. Tarttuvalle kappaleelle julkaistiin myös Clean Banditin itseohjaama musiikkivideo. Videolla nähdään abstraktia visuaalisuutta, kun artistit siirtyvät useiden huoneiden läpi, joista jokainen on täytetty kunkin bändin jäsenen suosikkiasioilla.

Kuuntele Tick Tock -kappale täältä
Katso musiikkivideo täältä

Seuraa Clean Bandittiä somessa:
Instagram
Facebook
YouTube
Spotify

Lataa promokuvat täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria “Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com