20.8.2020
ERIKA VIKMANIN ODOTETTU UUSI SINGLE SYNTISTEN PÖYTÄ JULKAISTAAN HUOMENNA!

Viime keväänä Cicciolina kappaleellaan ja upealla UMK menestyksellään ilmiömäisen suosion saavuttanut Erika Vikman julkaisee uuden singlen Syntisten pöytä huomenna perjantaina 21. elokuuta. Kappale on syntynyt ulkopuolisuuden tunteen innoittamana ja se rohkaisee kaikkia olemaan oma itsensä. Kappaleen singlejulkkareita juhlitaan perjantaina 21.8. Helsingin Herculeksessa.

-Halusin tehdä voimaannuttavan kappaleen pilke silmäkulmassa. Kappale rohkaisee kaikkia olemaan oma itsensä. Halusin, että jokainen, joka on kokenut ulkopuolisuuden tai jollain tavalla torjutuksi tai hylätyksi tulemisen tunteita voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Siispä syntyi idea tehdä kappale syntisten pöydästä, jonne kaikki ovat tervetulleita, Erika kuvailee kappaletta.

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävän Erika Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy. Erika on rakastanut esiintymistä jo kouluikäisestä asti. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että Kikan vaikutus. Erika nousi koko kansan suosioon tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa platinarajan ylittäneellä Cicciolina kappaleellaan.

Erika Vikman – syksy 2020
Pe 21.08. ”Syntisten Pöytä -singlejulkkarit”, Hercules, Helsinki
La 22.08. Merisärkkä, Kalajoki
La 29.08. Eurovision Cruise, Silja Europa, Tallink
La 05.09. Nightclub Shakespeare, Kankaanpää
La 03.10. Z-One, Varkaus
La 10.10. Seurahuone, Savonlinna
La 17.10. Eikan Pub, Järvenpää
Pe 23.10. Las Palmas, Joensuu
La 24.10. Nightclub Susihukka, Kauhava
La 31.10. Ideapark, Oulu
La 31.10. Tuiskula, Nivala
Pe 06.11. Hotelli Keurusselkä, Keuruu
La 07.11. Wilhelm Public House, Mikkeli
Pe 13.11. Himos Areena, Jämsä
Pe 20.11. Yökerho Studio, Turku
Pe 27.11. Ravintola Zone, Kuusamo
La 28.11. Park Hotel Tornio, Tornio
La 05.12. Rauhalahti, Kuopio
La 12.12. Järvisydän, Rantasalmi
La 26.12. Piazza, Tahko

Ajantasaisen keikkalistauksen näet Warner Music Liven nettisivuilta.

Lataa tuoreet promokuvat täältä.

Seuraa Erika Vikmania:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com