19.8.2020
MIKKO HARJUN UUSI KAPPALE MUISTUTTAA MYÖTÄTUNNON TÄRKEYDESTÄ

Mikko Harjun voimaannuttavat laulut saavat jatkoa Meidän puolella -singlestä. Tänä perjantaina julkaistavan kappaleen sanoma on tärkeä: se kannustaa pysymään rakkaan ihmisen vierellä nimenomaan niissä haastavissa tilanteissa.

Rakastaminen on helppoa, kun arki suhteessa hymyilee. Mutta se on paljon vaikeampaa, kun riidat räjähtelevät ja tuntuu mahdottomalta ymmärtää toisen ajatuksia. Vaikeat tilanteen ovat juuri niitä hetkiä, joissa olisi tärkeää pystyä seisomaan myötätuntoisena samalla puolella kumppanin kanssa. Riitoja tulee ja menee, mutta mä pysyn aina ”meidän puolella”, Mikko kuvailee.

Meidän puolella -kappaleen on tuottanut Ilkka Wirtanen, joka oli myös mukana kirjoittamassa laulua Mikon, Patric Sarinin ja Vilma Lähteenmäen kanssa.
Mikko on parhaillaan mukana supersuositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa, joka alkoi Nelosella viime sunnuntaina.

Omakustanneartistina uransa aloittaneella Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä sekä voimaannuttaa ja koskettaa kuulijoita. Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität. Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu singlet Timantti, Anna mennä lennä sekä Taikavoimia.

Mikko Harju:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Kimmo Sundström
kimmo.sundstrom@warnermusic.com