14.8.2020
SUPERSUOSITTU SKOTLANTILAINEN ROCK-YHTYE BIFFY CLYRO JULKAISI UUDEN ALBUMIN A CELEBRATION OF ENDINGS

ALBUMI SISÄLTÄÄ JO JULKAISTUT HITIT INSTANT HISTORY JA TINY INDOOR FIREWORKS

 

Suomessakin suursuosiossa olevan rock-yhtye Biffy Clyron kauan odotettu uutuusalbumi A Celebration of Endings on vihdoin ulkona. Julkaisu on jatkoa yhtyeen edellisille menestysalbumeille Ellipsis (2016) ja Opposites (2013), jotka molemmat nousivat listaykköseksi Iso-Britannian virallisella albumilistalla.

Uudella albumillaan bändin tavoitteena oli pitää musiikki tuoreena sekä puskea itseään ja musiikkiaan äärirajoille. Bändin jäsenet halusivat yllättää musiikillaan faninsa, kuin myös itsensä. Yhtyeen mukaan albumin yksi tärkeä rakennuspala oli huipputuottaja Rich Costey, joka tuotti myös Biffy Clyron edellisen Ellipsis -albumin.

Henkilökohtaisesta ja yhteiskunnallisesta perspektiivistä katsottuna tämä on hyvin kaukonäköinen albumi. Albumin nimi viittaa positiiviseen muutokseen elämässä; surun ja murheen sijasta muutokseen ja kehitykseen on suhtauduttava ilolla, laulaja-kitaristi Simon Neal kertoo.

Juhlistaakseen faniensa kanssa albumin julkaisua, bändi esiintyy näyttävällä livestream-keikalla 15. elokuuta Skotlannin Glasgow’sta. Show tulee olemaan sekoitus areenakeikkojen vimmaista energiaa, kuin myös unplugged-keikkojen intiimiyttä. Uniikille livestream-keikalle voi ostaa lipun täältä.

Kuuntele A Celebration Of Endings -albumi täältä

A Celebration Of Endings -kappalelista:

1.    North Of No South
2.    The Champ
3.    Weird Leisure
4.    Tiny Indoor Fireworks
5.    Worst Type Of Best Possible
6.    Space
7.    End Of
8.    Instant History
9.    The Pink Limit
10.  Opaque
11.   Cop Syrup

 

Seuraa Biffy Clyroa somessa:
Instagram
Facebook
YouTube
Spotify

 

Lataa promokuvat täältä!

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria ”Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com