14.8.2020
DEBYYTTISINGLE KERTOO KOSKETTAVAN KASVUTARINAN

Mökkitie Recordsin tuore sainaus on upea tulkitsija, laulaja-lauluntekijä Olli Halonen julkaisi tänään koskettavan debyyttisinglensä Isän ikäinen. Kuuntele se tästä. Kappaleeseen julkaistiin myös musiikkivideo. Olli Halonen ammentaa kaikki kappaleidensa aiheet omasta tai lähipiirinsä elämästä, ja myös debyyttisingle kertoo häntä lähellä olevan kasvutarinan. -Isän ikäinen on laulu lama-ajan Suomesta, kun Suomi oli vielä aika erilainen paikka ja joka pojalla oli seinällä Selänteen Winnipeg-juliste. Se juliste symboloi nuoruudessa toivoa siitä, että joillekin voi elämässä käydä myös hyvin. Piti vaan jaksaa uskoa omaan unelmaansa, Olli Halonen sanoo. Kuopiosta kotoisin olevalla laulaja-lauluntekijä Olli Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin myös muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä, omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Useista hittibiiseistään ja mielenkiintoisimmista, koko kansaan vetoavista artisteista tunnettu Mökkitie Records sainasi Olli Halosen viime vuonna. Warner Musicin kanssa yhteistyössä toimivassa levy-yhtiössä ihastuttiin heti Halosen omakohtaisiin ja koskettaviin lyriikoihin sekä kappaleiden vahvaan kerrontaan. Kappaleita on työstetty studiossa reilun vuoden ajan ja nyt on aika julkaista esikoissingle ja antaa kappaleiden puhua puolestaan.

Lataa tuoreet promokuvat täältä Kuvaaja: Susanna Nordvall

Seuraa Olli Halosta:  Facebook Instagram SpotifyYhteydenotot ja haastattelupyynnöt: Iira Leinonen / Warner Music Finland iira.leinonen@warnermusic.com