4.8.2020
J. KARJALAISEN HARTWALL ARENAN KONSERTTI SIIRTYY VAPPUPÄIVÄLLE 2021

J. Karjalaisen vappupäiväksi 2020 suunniteltu ja jo kertaalleen syyskuulle siirretty Hartwall Arenan konsertti siirtyy vuoden 2021 vappuun. Konsertin uusi ajankohta on lauantai 1.5.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uuteen päivämäärään tai halutessaan liput voi palauttaa Tickemasterille elokuun 2020 loppuun mennessä.

Konsertista on tulossa ainutlaatuinen ja todellista herkkua J. Karjalaisen musiikin ystäville. Hartwall Arenalla kuullaan yhden illan aikana ennen kokematon määrä miehen musiikkia. Tilaisuuden kestoksi arvellaan väliaika mukaan luettuna noin neljä tuntia.

Artistin kanssa areenan lavalle nousee hänen viimeisimmällä, listaykköseksi nousseella ja kultaa myyneellä Sä kuljetat mua -albumillaankin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).

J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia ja lauluntekijöitä. Tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa kappaleet Doris, Ankkurinappi, Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Hän, Hölmö nuori sydän ja Mennyt mies. Alkukesästä Hän -kappale palkittiin kaupallisten radioiden kaikkien aikojen soitetuimpana kappaleena (35 vuoden aikana).

Lisäksi tänä vuonna Helsingin kaupunki palkitsi J. Karjalaisen vuoden Kulttuuripalkinnolla. Palkinnon perusteena oli artistin lähes 40 vuotta kestänyt sooloartistin ja lauluntekijän ura sekä hänen suosiosta kertova yli 850.000 kappaleen levynmyynti. Taiteellisista ansioista ja merkittävästä Helsingin kulttuurielämän hyväksi tehdystä työstä myönnettävä Helsingin kulttuuripalkinto jaettiin jo 58. kerran.

J. Karjalainen 
Hartwall Arena, Helsinki
La 1.5.2021
Ovet klo 18.30, konsertti klo 20.00

Lippuja on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa.
Liput alk. 39,90€ / 49,90€ / 59,90€ / 79,90€ / 99,90€

Lataa promokuva tästä.
Kuvaaja: Tero Ahonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com

Konsertin promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com