31.7.2020
POP-SENSAATIO AVA MAXIN KAUAN ODOTETTU DEBYYTTIALBUMI HEAVEN & HELL ULKONA 18. SYYSKUUTA

UUTUUSSINGLE WHO’S LAUGHING NOW ULKONA NYT

 

Maailmanlaajuinen pop-sensaatio Ava Max julkisti suuresti odotetun debyyttialbuminsa Heaven & Hell saapuvan syyskuun 18. päivä. Albumijulkistuksen lisäksi Ava julkaisi tuoreimman singlen Who’s Laughing Now ja sen musiikkivideon, jonka voit katsoa täältä.

Who’s Laughing Now seuraa Avan valtavaa Kings & Queens -hittiä, joka on #1 Euroopan radiosoittolistoilla, ja jolla on viikottain lähes 25 miljoonaa striimiä ympäri maailman. Kansainvälisen läpimurron pop-supertähteyteen Sweet But Psycho -hitillään tehnyt Ava on sittemmin julkaissut jättihittejä toisensa perään. Suomessakin hurjassa suosiossa oleva Ava on valloittanut listojen kärkipaikkoja platinaa rikkoneilla hiteillään: Sweet But Psycho (3x platinaa), So Am ISaltTorn ja Kings & Queens.

Yksi maailman arvostetuimmista musiikkilehdistä Rolling Stone on nimennyt Ava Maxin ”Artistiksi, joka sinun on tiedettävä”. Muita korkean profiilin mediakirjoituksia löytyy muun muassa Vanity FairistaBillboardistaFORBESista ja PAPERista. Ava oli yksi vuoden 2019 arvostetuimmista esiintyjistä ja oli ehdolla parhaana uutena artistina 2019 MTV Video Music Awardseissa sekä 2019 MTV Europe Music Awardseissa. Jälkimmäisessä gaalassa Ava voitti parhaan push-artistin palkinnon.

Kuuntele Who’s Laughing Now -kappale täältä
Katso Who’s Laughing Now -musiikkivideo täältä

Seuraa Ava Maxia somessa:
Instagram
Facebook
YouTube
Spotify

Lataa promokuvat täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria ”Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com