29.7.2020
SLIPKNOTIN & STONE SOURIN KEULAMIES COREY TAYLOR JULKISTI TULEVAN SOOLOALBUMINSA CMFT

TULEVALTA CMFT-ALBUMILTA JULKAISTIIN TÄNÄÄN ENSIMMÄISET SINKUT BLACK EYES BLUE JA CMFT MUST BE STOPPED (FEAT. TECH N9NE & KID BOOKIE)

 

Grammy-palkittu laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja New York Times bestseller-kirjailija Corey Taylor julkisti laajasti odotetun debyyttisooloalbuminsa CMFT saapuvan lokakuun 2. päivä. Taylorin albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa Äxän sivuilla! Albumijulkistuksen lisäksi Slipknot– ja Stone Sour -nokkamies julkaisi albumin kaksi ensimmäistä sinkkua Black Eyes Blue sekä CMFT Must Be Stopped (feat. Tech N9ne & Kid Bookie).

Kappaleet valaisevat liekehtivän ja pelottoman rock ’n’ roll-teoksen laajaa kirjoa. Albumilla kuullaan Taylorin elämänmittaisia vaikutteita hard rockista klassiseen rockiin ja punkista hip hopiin. Black Eyes Blue -kappaleella Taylorin laulu soi nostalgisella voimalla, kun taas CMFT Must Be Stopped -biisi palauttaa mieliin hänen räväkämpää tyyliään Slipknotin debyyttialbumin ajoilta. Kappaleen musiikkivideolla nähdään myös lukuisia Taylorin muusikkoystäviä, kuten Marilyn MansonLars UlrichRob HalfordChris Jericho sekä monia muita cameoita.

Kuuntele kappaleet täältä
Katso CMFT Must Be Stopped -musiikkivideo täältä

CMFT -albumin kappalelista:

1. HWY 666
2. Black Eyes Blue
3. Samantha’s Gone
4. Meine Lux
5. Halfway Down
6. Silverfish
7. Kansas
8. Culture Head
9. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped [Feat. Tech N9ne & Kid Bookie]
13. European Tour Bus Bathroom Song

Seuraa Corey Tayloria somessa:
Instagram
Facebook
YouTube
Spotify

Lataa promokuvat täältä!
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria ”Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com