24.7.2020
ELIAS KASKINEN JULKAISI TOISEN SOOLOSINGLENSÄ BEIBE

Näyttävän soolodebyytin tehnyt Elias Kaskinen julkaisi tänään uuden menevän singlen Beibe. Kappale kertoo valitettavan monelle tutusta tilanteesta, jossa suhteen toinen osapuoli ei osaa päättää ollaanko kimpassa vai ei, mutta haluaa kuitenkin kaikki parisuhteen edut – mikä ei kertojalle tietenkään passaa.

Tulin yhtenä aamuna studiolle ja tuottajani Joonas Angeria hakkasi syntikalla Beiben kertsin riffiä aivan fiiliksissä: ’’Tehdää tämmönen, tehdään tämmönen!’’. Aloin freestyleata lyriikoita ja kertosäkeen sanat alkoivat tippua paperille nopeasti. Päästiin mahtavaan flow-tilaan, Elias kuvailee kappaleen syntyä.

Beibe on toinen single Eliaksen tulevalta sooloalbumilta, jonka tuotannosta vastaa huipputuottaja Joonas Angeria. Kappaleeseen julkaistiin tänään myös tulinen video. Elias toivoo, että ristiriitaisesta tarinasta huolimatta kuulijalle tulee kappaleesta hyvä ja voimaantunut fiilis.

Tähän on myös kiva tanssia, kokeiltu on, Elias lisää.

Elias Kaskinen tuli yleisölle tutuksi Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeen solistina vuosina 2014-2018. Artisti on vuosien varrella myös esiintynyt useasti televisiossa, voittaen esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017 sekä Kultaisen Venlan isännöimästään Alasti-klubista vuonna 2019. Tulevana syksynä Elias nähdään osana All Together Now Suomi -ohjelman sadan hengen tuomaristoa.

Kuuntele Beibe tästä! 

Katso musiikkivideo tästä!

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Nana Simelius

Elias Kaskinen:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com