24.7.2020
CLEDOS JULKAISI UUDEN SINGLEN JA VIDEON GETTOMASAN KANSSA

ODOTETTU DEBYYTTIALBUMI 14.8.

Suomen suosituimpiin ja seuratuimpiin uuden sukupolven artisteihin lukeutuva Cledos julkaisi vielä yhden singlen ennen 14.8. päivänvalon näkevää CEISSI-debyyttialbumia. Tänään julkaistulla KILO-singlellä feattaa multiplatinaa striimannut ja kuluvan vuoden Emma Gaalassakin Vuoden hiphop -palkinnolla palkittu Gettomasa. Kappaleen tuotannosta vastaavat MD$ ja Fractious Frank yhdessä Cashbangazzin kanssa. ”Tää biisi oli viimeinen biisi, joka tehtiin mun tulevalle albumille. Oli noin viikko ennen albumin dedistä ja mä halusin saada valmiiksi kymmenennen biisin. Äänitin demon itse mun kotona joskus yöllä Deezydavidin kanssa ja heti, ku sain demon kasaan lähetin biisin Gettomasalle. Masa tykkäs biisistä ja sano, että koittaa kirjoittaa verseen siihen ’lähiaikoina’. Masa sano, et joskus verseen kirjottamises voi mennä puol vuotta ja joskus pari päivää. Mua kuumotti, et miten täs käy, koska dedis oli viiden päivän päästä. Masa lähettiki versensä heti seuraavana iltana ja biisi laitettiin pakettiin. Ollaan puhuttu kauan yhteisbiisistä Masan kaa ja nyt se vihdoin tapahtu”, Cledos avaa yhteistyötä Gettomasan kanssa. Katso kappaleelle kuvattu musiikkivideo täältä! Cledoksen odotettu debyyttialbumi julkaistaan 14.8. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa Äxän sivuilla! Cledos on kiinnostava uuden aallon artisti, joka on noussut Suomen musiikkikentän keskiöön vain kolmessa vuodessa. Vuonna 2017 julkaistua, viraali-ilmiöksi noussutta, Töis-debyyttisingleä on seurannut mm. useampi platinasingle tai platinarajaa lähentelevä single, kaksi Emma-ehdokkuutta ja useat yhteistyöt maamme eturivin artistien kuten Mikael Gabrielin, ABREUn, Kuben ja Pyhimyksen kanssa. Cledoksen edellinen single KYSYMYS nousi julkaisustaan suoraan Spotifyn ykköspaikalle, jossa se pysyi yhteensä kymmenen päivää putkeen. Kappaleen musiikkivideolla on YouTubessa puoli miljoonaa katselukertaa. Seuraa Cledosta somessa: Instagram Facebook Youtube Spotify Lataa promokuvat täältä!  Kuvaaja: Aaron Sirainen Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Noora Kärki / Warner Music Finland noora.karki@warnermusic.com Keikat: Jake Hannula / Warner Music Live jake.hannula@warnermusic.com