17.7.2020
ETALTA UUSI SINGLE – ROHKAISEE TEKEMÄÄN ALOITTEITA!

Monipuolisella lahjakkuudellaan ihastuttava Etta julkaisi tänään uuden singlen Verhot kii, voit kuunnella sen tästä. Verhot Kii -biisillä on mukana myös koukuttavalla soundillaan vakuuttava hip hop/r’n’b-artisti Bizi. Etta on tehnyt kappaleen yhdessä Kiron ja Joonas Angerian kanssa.

Verhot kii -biisin svengaava biitti syntyi ihan biisinkirjoituspäivän päätteeksi. Sanat ja melodia tulivat niin luonnostaan, että ne oli pakko saada vielä samassa sessiossa purkkiin. Pystyin heti kuvittelemaan Bizin äänen toiseen säkeistöön ja oli täydellistä, että hän lähti messiin! Toivottavasti tää biisi kannustaa ihmisiä tekemään rohkeammin aloitteita uusia tyyppejä kohtaan – otetaan kesästä kaikki irti vaikka välillä vähän jännittäisi ja tekis mieli laittaa verhot kii, Etta kannustaa.

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Tänä vuonna Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassa huomioitu Etta on julkaissut aiemmin kaksi EP:tä. Viimeisin single Huomioo ilmestyi huhtikuussa ja se löytyy myös artistin tulevalta debyyttialbumilta.

Etta on lyhyen uransa aikana vieraillut jo lukuisissa hittibiiseissä. Hänen äänensä on tuttu muun muassa Lukas Leonin kappaleista XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singleltä Vuosien päästä.

Lataa promokuva tästä! 
Kuvaaja: Vilikasper Kanth

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi