16.7.2020
LUKAS LEON JA NELLI MATULA YHDISTIVÄT VOIMANSA – YHTEISBIISI TEHTIIN PILKE SILMÄKULMASSA!

Räppitaidoillaan vakuuttanut Lukas Leon julkaisee tänä yönä uuden kappaleen KATO. Kappaleella on mukana upeasta äänestään ja lukuisista hiteistään tunnettu Nelli Matula.

KATO on pilke silmäkulmassa duunattu kesäinen flexausbiisi. Oon seurannu Nellin uraa ja fiilannu sitä anteekspyytelemätöntä asennetta. Nellin tulo träkille messiin kruunas tän ja toi siihen kaivatun toisen näkökulman. Mä toivon, että jengi kuuntelee meidän biisii, nostaa leuan pystyy ja antaa tän kesän kuljettaa mihin ikinä tie vie!

Lukas Leonin ura alkoi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Viime vuoden elokuussa julkaistiin kultaa striimannut kakkosalbumi , jolta löytyy mm. hittibiisit Rooma feat. Etta ja HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi. Energisestä live-esiintymisestään ja teknisestä räppäämisestään tunnettu Lukas Leon on 22-vuotias Itä-Vantaan kasvatti. Viimeisin single Sydänsärkylääke julkaistiin huhtikuussa ja se esitteli artistista soundillisesti aiempaa pehmeämmän puolen.

Lataa promokuva tästä! 
Kuvaaja: Asko Keinonen

Lukas Leon:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt (Nelli Matula)
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi