10.7.2020
RAP-LUPAUS AHTI ON KEHUMATTA PARAS

Monspin nouseva tähti Ahti julkaisi tänään kolmannen singlensä Kehumatta paras. Ahtin lisäksi kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Mikko Koivunen, Joonas Keronen ja Iivari Suosalo, ja sen on tuottanut ja miksannut Koivunen. Kappale on tunnemmaltaan hyvin erilainen kahteen edelliseen melankoliseen singleen verrattuna.

Halusin tehdä räppibiisin, josta käy ilmi että oon paras. Mun kaks ensimmäistä sinkkua tuovat esiin mun herkkyyttä. Nyt haluan näyttää teille mun toisen puolen, joka saattaakin olla tuttu maanantaisessareista, Ahti kertoo.

Nopeasta flow’staan ja vakuuttavista esiintymisistään tunnettu Ahti valittiin vuoden 2019 YleX läpimurtoartisteista yleisösuosikiksi. Porvoosta kotoisin oleva lahjakas nuori bongattiin YouTubesta miljoonia katselukertoja keränneiden ”Maanantai sessarit” -videoidensa myötä.

Kuuntele Kehumatta paras tästä!

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Seuraa Ahtia somessa: 
Spotify  
Youtube  
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsp.com