6.7.2020
VALOVOIMAINEN ERIN KATTAVALLE SUOMEN-KIERTUEELLE LOPPUVUODESTA

Maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuva Erin lähtee marraskuussa liki kaksikymmentä konserttia käsittävälle Akustisesti-kiertueelle. Helsingin Savoy-teatterista marraskuun neljäntenä päivänä käynnistyvä kiertue on valovoimaisena esiintyjänä tunnetun Erinin kolmas akustinen Suomen-kiertue. Erinin akustisille konserteille on ollut kova kysyntä, aiempien kiertueiden konserteista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä. Syksyinen kiertue toteutetaan koko kuusihenkisen yhtyeen voimin. Kiertueen liput tulevat myyntiin tänään maanantaina 6.7.2020 klo 10.

Minulle yleisölle esiintyminen on kaikki kaikessa ja syy miksi ylipäätään teen musiikkia. Rakastan kuinka kappaleet saavat lopullisen muotonsa vasta yleisön tuodessa läsnäolollaan niihin mukaan tarinansa. Yksin laulaminen on kuin yksin puhuminen. Ihan jees, mutta ei ollenkaan sama kuin keskustelu missä pääsee reagoimaan toisen ilmeisiin, kommentteihin, nauruun, iloon ja suruun. Korona aikana tehdyissä stream -keikoissa jäin kaipaamaan juuri kaikkea tätä. Pelkkä ajatus yleisön edessä esiintymisestä saa minussa tällä hetkellä kylmät väreet aikaan! Odotan syksyn kiertuetta enemmän kuin mitä muuta.”, Erin iloitsee.

Toukokuussa Erin julkaisi yli neljän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Yhtenä sunnuntaina -singlestä on muodostumassa jättihitti niin radioissa kuin Spotifyissakin. Kappale kipusi Spotifyn kuunnelluimmaksi pian julkaisunsa jälkeen ja kappaleen kuuntelut rikkovat pian kultarajan. Erin on on uransa aikana myynyt yli 150 000 albumia.

Erin – Akustisesti
Ke 04.11. Helsinki, Savoy-teatteri
La 07.11. Jyväskylä, Paviljonki
Su 08.11. Joensuu, Carelia-sali
Ke 11.11. Oulainen, Musiikkiviikot
To 12.11. Kajaani, Kaukametsä
Pe 13.11. Kuopio, Musiikkikeskus
La 14.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Su 15.11. Lahti, Sibeliustalo
Ke 18.11. Espoo, Kulttuurikeskus
To 19.11. Klaukkala, Monikkosali
Pe 20.11. Tampere, Tampere-talo
La 21.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
To 03.12. Rauma, Rauma-sali
Pe 04.12. Pori, Promenadikeskus
La 05.12. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
Pe 11.12. Mikkeli, Mikaeli
La 12.12. Turku, Logomo
Su 13.12. Järvenpää, Järvenpää-talo

Liput alk. 39,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta warnermusiclive.fi.

Kuuntele Erinin uusi kappale Yhtenä sunnuntaina tästä!
Katso lyriikkavideo tästä!

Seuraa Eriniä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa lehdistökuva täältä! 
Kuva: Simelius Simelius.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius  / Manage Me
carla@manageme.fi