3.7.2020
LAULAJA-LAULUNTEKIJÄLUPAUS FIGARO JULKAISI KAIHOISAN SINGLEN

Etenee Recordsin nouseva artisti Figaro julkaisi tänään neljännen singlensä Enkeleit. Uuden kappaleen takaa löytyvät Figaron lisäksi Kyösti Salokorpi ja Kim Mannila, ja sen on tuottanut Mannila.

Enkeleit on biisi kaipuusta. Se on biisi siitä fiiliksestä, että mikään ei tuu olemaan niin hyvin, kuin joskus oli. Enkeleit on mun avunhuuto taivaalle. Mut kukapa meistä tietää, ehkä joku sen kuulee, Figaro kertoo.

Aiemmin tänä vuonna Figaro on julkaissut kappaleet Mörkö, Kasipallo ft. Melo sekä Jos mä pari kertaa mokaan. Musiikillinen monilahjakkuus esittelee lauluntekijän taitojaan supersuositun JVG:nVilli länsi -hitillä, jonka taustalauluista hänen äänensä voi myös bongata. 22-vuotias laulaja-lauluntekijä yhdistelee musiikissaan taitavasti elementtejä eri genreistä luoden täysin omanlaisensa musiikillisen maailman ja tarinoita, joihin uppoaa.

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Shoot Hayley

Figaro: 
Instagram 
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat: 
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsp.com