1.7.2020
COSTEE MUISTUTTAA UUDELLA KAPPALEELLAAN ELÄMÄÄN TÄYSILLÄ
ODOTETTU KAKKOSALBUMI JULKAISTAAN 7. ELOKUUTA Vuoden tulokkaaksi Emma-gaalassa ehdolla ollut costee julkaisee uuden singlen perjantaina 3. heinäkuuta. Kukaan ei henkiin herätä -kappale tulee löytymään myös artistin elokuussa ilmestyvältä kakkosalbumilta. –Mul on aina ollu vahvasti semmonen kerran täällä vaan eletään -asenne. Osittain myös mun ahdistukset johtuu siitä asenteesta. Tuntuu et täytyy elää täysillä tai sit millään muulla ei oo mitään välii. Se asenne tietty kostautuu usein ja välillä ollaan tosi syvissä vesissä. Tää biisi syntyi niistä ajatuksista, costee kuvailee. costeen odotettu toinen albumi Kaikki loppuu aina julkaistaan 7. elokuuta. Omasta elämästään vahvasti inspiraationsa saava artisti purkaa albumille parisuhteen loppumisen aiheuttamaa ahdistusta. Albumin vinyyli on ennakkotilattavissa . Toukokuussa 2019 platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Albumi on pysynyt julkaisustaan lähtien Suomen virallisella albumilistalla ja costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa. Debyytin jälkeen julkaissut singlet Satuta mua kunnolla, Kunnes kuollaan, Taas sun kaa ja Normaaleita feat. TIPPA ovat jatkaneet artistin menestystarinaa kohti seuraavaa albumia. costeen oli tarkoitus esiintyä kesällä 2020 kaikilla Suomen isoimmilla festivaaleilla. Lataa promokuva tästä! Kuvaaja: Nana Simelius costee: Instagram Facebook Spotify Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Essi Varila / Warner Music essi.varila@warnermusic.com Keikat: Kimmo Sundström / Warner Music Live kimmo.sundstrom@warnermusic.com