25.6.2020
ILTAN UUSI BIISI KANNUSTAA NAISIA ROHKAISEMAAN TOISIAAN

Valovoimainen Ilta julkaisee perjantaina 26.6. uuden kappaleen Voimanainen. Se on viimeinen single ennen syksyllä julkaistavaa debyyttialbumia. Kappaleella Ilta haluaa kannustaa naisia olemaan ylpeitä itsestään:

Mä halusin tässä biisissä sanottaa niitä asioita millä ainakin mä naisena usein myrkytän oman mielen. Se ajatus, että pitäis olla jotain enemmän tai vähemmän ei johda loppujen lopuksi mihinkää vaan vie meidän uskoa itseemme. On monta tapaa olla nainen, voimanainen. Jokaisessa on jotain ainutlaatuista, mikä erottaa muista! Mä toivon, että tää ois biisi jonka tahdissa me voidaan tanssii jokainen vierekkäin samanarvosina ja ylpeinä siitä ketä me ollaan toinen toisiamme rohkaisten ja nostaen.

Vuoden tulokkaana tämän vuoden Iskelmä Gaalassa palkittu Ilta on tehnyt uransa aikana musiikkia lukuisien eri biisintekijöiden kanssa. Viime vuonna Iltasta alkoi tuntua, että muiden tekemät kappaleet eivät enää tuntuneet omilta ja hän alkoi säveltää ja sanoittaa itse. Iltan ääni on tunnettu myös Cheekin triplaplatinaa striimanneelta jättihitiltä Sillat ja Pikku G:n kappaleista Mitä sulle jää ja Paratiisiin.

Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Lataa Iltan promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

Ilta:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage me
tina@manageme.fi