18.6.2020
PAIDATON RIEHUJA KÄÄRIJÄ JULKAISI UUDEN SINGLEN JUHANNUKSEKSI!

Vuoden alussa Fantastista-debyyttialbuminsa julkaisseelta Käärijältä ilmestyi tänään torstaina uusi räjähtävä single. Paidaton Riehuja on ensimmäinen sinkku nousevan rap-artistin tulevalta albumilta. Kappaleen on tuottanut Käärijän luottomies Aleksi Nurmi.

-Toivon, että kuuntelijat saavat tästä biisistä uutta virtaa näihin hankaliin olosuhteisiin. Nyt ei jäädä laakereille makaamaan, vaan mennään positiivisuuden kautta eteenpäin! Otetaan yhdessä paidat pois ja nautitaan Suomen kesästä.Toivottavasti nähdään pian taas keikoilla, varsinkin nyt kun kovin livebiisi on ulkona, Käärijä kertoo.

Paidattomaksi riehujaksi tituleeratulla Käärijällä on keikoillaan asukokonaisuus kunnossa: tunnelman ja miehen kuumetessa puvun osia alkaa tippua, ja jo muutaman kappaleen jälkeen artisti komeilee paidattomana niin lavalla kuin yleisön seassakin. Housut kuitenkin pysyvät keikoilla visusti jalassa.

Omaa kroppaa ei pidä hävetä, vaan sitä pitää kantaa tyylillä.Ja paitaahan en päälle pue, vaikka yleisön joukosta löytyy aina yksi vaatija, Käärijä jatkaa.

Käärijä on kerännyt kuulija- ja seuraajakuntaa omaperäisellä tyylillään niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa. Musiikissaan lahjakkaasti eri genrejä sekoittava Käärijä vakuuttaa kuulijan bassovoittoisilla melodioillaan, joita on höystetty Suomessa ennenkuulumattomalla rytmisellä rummunjytkeellä.

Kuuntele Paidaton Riehuja -single tästä!

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Mikke Pöyhönen

Seuraa Käärijää:
Spotify
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp live
santtu@monsp.com