17.6.2020
JYVÄSKYLÄN MAUKKAIN TULOKAS PYRYTHEKID MONSPILLE

Vastikään KID -debyyttialbuminsa Överdogin kautta julkaissut Pyrythekid on sainattu Monspille. Suomen rap-pääkaupungiksi kutsutusta Jyväskylästä kotoisin oleva 19-vuotias artisti on yksi tämän hetken kuumimpia nousevia nimiä. Pyrythekid vakuuttaa kuulijan tulisen uhoavalla flow’llaan paljastaen silti välillä herkänkin puolensa: rapin lisäksi artisti tarjoilee kuulijoilleen laulua sekä pehmeämpiä ja melodisempia kappaleita moderneilla r’n’b-vivahteilla. Nuoresta iästään huolimatta Pyrythekid kirjoittaa kypsästi vakavista ja herkistäkin aiheista.

Pyrythekid on tuorein sainaus uudistuvalle Monspille ja Monsp Livelle, joita A&R Ida Karimaa ja promoottori Santtu Ronkainen luotsaavat yhdessä. Uusi Monsp tähtää freesiksi suunnannäyttäjäksi ja tulee esittelemään kiinnostavimmat uudet artistit yli genrerajojen. Toukokuun 2019 lopussa Warner Music Finland ilmoitti ostaneensa rapiin ja hiphopiin erikoistuneen pienlevy-yhtiöiden pioneerin Monsp Recordsin. Monsp Records ja Monsp Live ovat osa Warner Music Finlandia.

Seuraa Pyrythekidiä:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt:
Överdog
info@overdog.fi

Keikat:
Santtu Ronkainen
santtu@monsp.com