12.6.2020
PASIN JA ANSSIN UUSI SINGLE SYNTYI ONNELLISUUSRAPORTIN INNOITTAMANA
Pasin ja Anssin uusi single Maailman onnellisin maa julkaistiin tänään. Kappale syntyi onnellisuusraportin innoittamana. Kyseisessä raportissa Suomi todettiin kolmatta vuotta perättäin maailman onnellisimmaksi maaksi. Kuuntele kappale tästä. –Jo pelkästään kappaleen nimi kertoo kaiken oleellisen. Kolmatta vuotta putkeen Suomi kantaa tätä titteliä, eikä suotta. Eräs barometri tutkimuksesta on aina puuttunut, nimittäin juhliminen. Suomalaiset osaavat juhlia mitä tahansa. Ei ole väliä ollaanko hävitty ruotsalaisille jääkiekon MM-finaaleissa vai voitettu Euroviisut Ateenassa. Me osaamme ottaa näistäkin hetkistä aina kaiken ilon irti. Toivottavasti kappaleestaamme kaikuu kuuntelijalle tervan tuoksu ja katajan sitkeys, Pasi ja Anssi kuvailevat kappaletta. Kappaleeseen on julkaistu myös musiikkivideo. Bilebiiseistään tunnettujen Pasin ja Anssin aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi duon esikoissinkkua Kakkuu järvellä on ylittänyt tuplaplatinarajan, ja vuoden 2018 kesähitti-äänestyksen voittanut Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on striimannut platinaa. Myös sen musiikkivideota on katsottu yli 3 miljoonaa kertaa. Seuraa Pasia ja Anssia: Facebook Instagram Youtube Spotify Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Iira Leinonen / Warner Music Finland iira.leinonen@warnermusic.comKeikat: Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy sami@primetime.fi