11.6.2020
JVG YLLÄTTÄÄ FANIT UUDELLA SINGLELLÄ!

Villi länsi ulos huomenna 12.6.

Suomen suosituin yhtye JVG julkaisee faniensa iloksi uuden singlen Villi länsi huomenna 12.6. Kappaleella on kuultavissa tämän päivän JVG-soundia kitaroineen ja laulumelodioineen ja sen tekijätiimissä on ollut yhtyeen lisäksi nuoret lauluntekijät Figaro, Ellis Kouhia ja Arto Ruotsala. Kappaleen tuotannosta vastaavat DJPP, Eppu Kosonen, MD$ ja Arto Ruotsala.

”Meijän oli tarkotus keskittyä tää vuosi areenarundiin ja kesän festareihin eikä niinkään uuden musan tekoon, mutta sit keikkojen peruuntumisen myötä päädyttiin studiolle. Villi länsi synty aika nopee ja meillä oli fiilis, et halutaan julkaista tää tähän kesään piristämään faneja peruuntuneiden keikkojen keskellä. Toivottavasti onnistutaan siinä!”, JVG kertoo.

Lukuisia ennätyksiä vuosien aikana rikkonut JVG teki historiaa ja todisti jälleen paikkansa Suomen kirkkaimpana yhtyeenä virtuaalisella live-keikallaan vappuaattona. Keikka keräsi ennätysyleisön ja se tavoitti arviolta 1 400 000 katsojaa eli noin 24% suomalaisista. Keikasta uutisoitiin myös globaalisti mm. brittimedia The Guardianissa ja amerikkalaisessa Forbes-lehdessä.

JVG:n vuosi sitten julkaisema menestysalbumi RATA/RAITTI nousi toukokuun alussa takaisin albumilistan ykköseksi 47 listaviikon jälkeen ja on näin ollen ollut listaykkösenä yhteensä 7 viikkoa. Albumilta löytyvä Ikuinen vappu on pysynyt Suomen Spotifyn top50 joukossa jo yli 69 viikkoa ja se nousi vappuna takaisin Spotifyn ykköseksi, jossa se on ollut kaiken kaikkiaan yli 2 kuukautta. Kappale saavutti juuri 20 000 000 striimin rajan, johon on aiemmin pystynyt kotimaisista biiseistä ainoastaan JVG:n Tarkenee ja Hehkuu. RATA/RAITTI -albumilla yhtye teki ansioituneesti uuden aluevaltauksen, kun se palkittiin Vuoden pop -Emmalla. Vuoden 2020 Emma Gaalassa JVG pokasi myös Vuoden yhtye, Vuoden striimatuin biisi (Ikuinen vappu) ja Vuoden kappale (Ikuinen vappu) -palkinnot. JVG on voittanut uransa aikana yhteensä 13 Emma-palkintoa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi