5.6.2020
FAIJA JULKAISI UUDEN SINGLEN JA MUSIIKKIVIDEON!
Samaistuttavista kappaleistaan ja hauskoista musiikkivideoistaan tunnettu Faija julkaisi tänään uuden singlen Tobleronea. Kuuntele kappale tästä. -Tobleronea kertoo perisuomalaisen tarinan työmatkasta, jossa itse palaveeraus ja matkan ydin jää toissijaikseksi kun viinapullo aukeaa. Kun viimein on kotiinpaluun aika, painaa matkailijaa huono omatunto ryyppyputkestaan ja hyvittääkseen tämän, tuo matkailija herkkuja vastineeksi. Tee mitä teet, mutta älä unohda tuliaisia, Faija kuvailee kappaletta. Kappaleeseen on myös julkaistu musiikkivideo, jonka on ohjannut Sebastian Visa. Faijalla eli tosielämässä Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut Aaron on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut pian platinaa. Myös viimeisin single Suomalaisen miehen kyyneleet on ylittänyt kultarajan ja sen musiikkivideotakin on katsottu jo yli 2 miljoona kertaa. Seuraa Faijaa:  Facebook Instagram SpotifyLisätiedot ja haastattelupyynnöt:  Iira Leinonen, Warner Music Finland iira.leinonen@warnermusic.com