3.6.2020
BEHMIN DEBYYTTISINGLE HEI RAKAS ON SAAVUTTANUT TRIPLAPLATINARAJAN HARVINAISEN NOPEASTI!

Hei rakas julkaistiin syyskuussa 2019

Ilmiömäiseen menestykseen vain kahdella omalla singlellään nousseen BEHMinHei rakas -debyyttisingle on rikkonut triplaplatinarajan eli sitä on striimattu yli 12 000 000 kertaa. BEHM on kiistatta yksi 2020-luvun kiinnostavimpia lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen toistaiseksi kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa ja kappale oli sekä tammikuun että helmikuun kuukauden radiobiisi. Hei rakas löytyy edelleen lähes kymmenen kuukautta julkaisustaan Spotifyn top50 -listan sijalta 24. ”En usko, että kukaan osasi odottaa ensimmäisen singlen kohdalla tapahtuvan näin, itse ehkä vähiten. Vastaanotto on ollut ihan käsittämätön ja olen todella kiitollinen joka kuuntelusta, viestistä ja radiosoitosta – ne merkitsevät paljon”, BEHM kiittää. BEHMin maaliskuussa julkaisema kakkossingle Tivolit nousi niinikään Spotifyn ykköseksi ja useiden radioiden soittolistoille. Artistin oli tarkoitus esiintyä kuluvana kesänä Suomen suurimmilla festivaaleilla: mm. Ruisrockissa, Provinssissa ja Ilosaarirockissa. BEHMin debyyttialbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Lataa promokuvat täältä! Kuvaaja: Pietari Purovaara BEHM sosiaalisessa mediassa: Instagram Facebook Spotify Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Noora Kärki / Warner Music Finland noora.karki@warnermusic.com Keikat: Mikko Korpi / Warner Music Live mikko.korpi@warnermusic.com