28.5.2020
COSTEE JA TIPPA ERISTÄYTYIVÄT SAMAAN AUTOTALLIIN – JULKAISEVAT YHTEISEN EP:N

costee ja TIPPA julkaisevat tänä yönä yhteisen Viaton EP:n. Viaton sisältää neljä uutta kappaletta ja se syntyi kun molemmat artistit eristäytyivät koronarajoitteiden takia Turun seudulle. Kaksikkoa on aikaisemmin kuultu yhdessä costeen Normaaleita-singlellä, jossa TIPPA oli mukana.

“Normaaleita-biisin jälkeen innostuttiin vähän punk-poppimaisesta saundista ja kelattiin et tehtäis ainaki toinen biisi vielä. Sit päädyttiinki molemmat karanteeniin Turkuun ja alettiin duunaamaan mun vanhempien autotallissa musaa. Parin viikon päästä meil oliki jo kourallinen biisejä ja aluks läpällä heitetty “yhteis-EP” ei enää ollukkaa läppä vaan alko tuntuu tosi luontevalta”, costee kertoo.

“Kun Stadin raja meni kii tehtiin vaa musaa ja pidettiin hauskaa studiossa. Biisit synty tosi vaivattomasti ja niissä voi kuulla hyvin musiikin tekemisen ilon”, TIPPA jatkaa.

“Muutenki tää koko projekti oli tosi luonteva. Ei painittu ja kelattu liikaa vaan mentiin enemmän hyvällä fiiliksellä. Täs projektissa oli myös siistii se et vaikka molemmilla on tosi selkee ja vahva oma juttu ni nyt pystyttiin hetkeks hyppää siitä pois ja tehdä jotain ihan muuta”, costee lisää.

Viaton EP:
1. Kivat tytöt
2. Mä en haluu mennä nukkuu vielä
3. Huonoon valoon
4. Viaton

Toukokuussa 2019 nyt jo platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Emma Gaalassa Vuoden Tulokas -ehdokkaanakin ollut costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan.

Rock-vivahteisella kitarasoundillaan yhdeksi 2010-luvun lopun kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut TIPPA ihastutti henkilökohtaisemmalla materiaalillaan julkaistuaan Satutat mua -hittinsä vuonna 2018. Emma-ehdokkuudellakin huomioitu kappale nousi Suomen Spotifyn top50 -listan ykköseksi ja on saavuttanut tuplaplatina-sertifikaatin. Kitaravetoista TIPPAa on voitu kuulla tämän jälkeen enemmänkin mm. platina- ja kultasingleillä Roska silmäs ja Polta se pois.

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Vihtori Valkama

costee:
Instagram
Facebook
Spotify

TIPPA:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt (costee):
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt (TIPPA):
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com