25.5.2020
ARTTU WISKARILLE URANSA ENSIMMÄINEN SPOTIFY-YKKÖNEN!

Arttu Wiskarin ja Leavings-Orkesterin tuoreen singlen Tässäkö tää oli? tarina on kasvanut koko ajan. Biisi kohoaa radiolistalla ja sen menestys on ollut pysäyttämätöntä myös Spotifyssa. Puolitoista kuukautta sitten ilmestynyt kappale on pysytellyt Spotifyn kolmen kärjessä julkaisustaan asti. Eilen sunnuntaina Arttu Wiskari kuitenkin rikkoi henkilökohtaisen ennätyksensä, kun Tässäkö tää oli? nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi biisiksi. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Wiskari-kappale on Spotify-listan ykkönen.

Ei tällaisiin uutisiin totu. Ihan mahtava fiilis, että biisiä kuunnellaan niin paljon. Toivottavasti päästään tarjoilemaan kappaletta jengille myös livenä mahdollisimman pian, Arttu Wiskari sanoo.

Arttu Wiskarin edellinen single Suomen muotoisen pilven alla on myös ollut kaikilla mittareilla jättihitti – se oli koko viime vuoden soitetuin radiobiisi. Spotifyssakin kappaletta on kuunneltu reilusti yli tuplaplatinaan oikeuttava määrä, peräti 10 miljoonaa kertaa! Biisillä on Youtubessa jo yli 7,5 miljoonaa katselukertaa.

Alun perin Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin vuonna 2011 julkaistulla ja tuplaplatinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää hurmanneen Artun tunnetuimpia hittejä esimerkiksi Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Meidän biisi ja Suomen muotoisen pilven alla.

Seuraa Arttu Wiskaria somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live / Matti Kaunisvesi
matti.kaunisvesi@warnermusic.com