25.5.2020
ANTTI TUISKULTA AINUTLAATUINEN STRIIMIKEIKKA – UUDEN ALBUMIN KAPPALEET KUULLAAN ENSIMMÄISTÄ KERTAA LIVENÄ!

Antti Tuisku esittää ylistetyn uusimman albuminsa kappaleet ensimmäistä kertaa livenä Valittu kansa -striimikeikalla. Valittu kansa -livestream toteutetaan erityisessä lokaatiossa lauantaina 6. kesäkuuta klo 20. Paikka selviää katsojille vasta keikka-ajankohtana.

Keikalla Antin kanssa keskustelemassa ja häntä haastattelemassa on Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo. Valittu kansa -livestreamiin myydään katseluoikeuksia, eli kuka tahansa pääsee mukaan.

Minulta on pyydetty paljon striimikeikkaa ja mietin pitkään mitä erityistä voisin tarjota faneille. Aika levyn kappaleiden esittämiselle tuntuu oikealta, sillä albumin teemat korostuvat tässä poikkeuksellisessa ajassa, jota tällä hetkellä elämme. Senkin vuoksi on mahtavaa saada Teemu Laajasalo keskustelemaan niistä kanssani, Antti Tuisku sanoo.

Antti Tuisku on supertähti, jonka Valittu kansa -levyssä on tarjolla monitasoista ilosanomaa – maallista ja taivaallista. Siinä yhdistyvät pinta ja syvyys sekä elämän kepeys ja kuoleman vakavuus. Levy viihdyttää, mutta myös häiritsee, haastaa ja provosoi. Ainutlaatuisen konsertin keskellä on mahdollisuus ainutlaatuisiin kysymyksiin. Kappaleiden kautta puhumme etsimisestä, kaipauksesta, virheistä, anteeksiantamisesta, hyväksytyksi tulemisesta, armosta ja Jumalasta. Pohdimme, minkä varaan elämää rakennamme; mitä pelkäämme ja mitä toivomme. Illan kattavaksi teemaksi nousee varmasti se, miten tärkeää ihmiselle olisi tulla rakastetuksi sellaisena kuin on. Juttelemme ilman filttereitä. Antin ohje oli: kysy ihan mitä vaan. Aion sitä noudattaa. Hän lupasi yllättää vastakysymyksillä. Sitä odotan, Teemu Laajasalo sanoo.

Yleisön ja kriitikoidenkin rakastama Valittu kansa -albumi julkaistiin helmikuussa. Ilmiöksi noussut albumi ja sen kappaleet ovat julkaisusta lähtien olleet listojen kärjessä.

Valittu kansa -livestream la 6.6. klo 20.
Katseluoikeus alk. 14,90€ osoitteesta www.ticketmaster.fi/anttituisku.

Seuraa Antti Tuiskua somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa lehdistökuva täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com