22.5.2020
HESAÄIJÄ LAULAA UUDELLA KAPPALEELLAAN LAPSUUDENYSTÄVISTÄ

Hauskoista somevideoistaankin tunnettu HesaÄijä julkaisi tänään uuden sinkun Naamat. Kappale kertoo ystävyydestä, etenkin vanhojen ja pitkäaikaisten ystävyyssuhteiden ylläpitämisestä. Kuuntele kappale tästä. Kappaleeseen on julkaistu myös musiikkivideo.

Meil o tiivis nuaruuden kaveriporukka, jonka kans ollaan pysytty visusti yhteydes jo parikymment vuotta ja se on iso rikkaus. Halusin jakaa tämän tarinan näist minulle rakkaist ihmisist laulun muodos ja toivottavasti tämä myös muistuttaa kuulijoita pitämää yllä ystävyyssuhteita ja vaalimaan niitä, HesaÄijä kuvailee kappaletta.

HesaÄijä tunnetaan huikeana somepersoonana, jota seuraa Instagramissa jo lähes 27 000 ja Facebookissa yli 59 000 ihmistä. HesaÄijän tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa DJ Oku Luukkaisen kanssa tehty platinaa striimannut hittibiisi 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny), Terassilta lentoon, Sauna lämpee sekä Pakettimatka.

Seuraa HesaÄijää somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music
sami@primetime.fi