20.5.2020
MYSTINEN POP-IKONI SIA JULKAISI ENSIMMÄISEN SINGLEN TULEVALTA MUSIC -ALBUMILTA JA -ELOKUVALTA!

Yhdeksänkertainen Grammy-ehdokas ja maailmanlaajuisesti multiplatinaa myynyt supertähti Sia julkaisi uuden singlen Together tulevalta albumiltaan. Together on yksi kymmenestä uudesta Sian kirjoittamasta kappaleesta, jotka kuullaan albumin lisäksi myös Music-elokuvassa.

Kappaleen musiikkivideo antaa esimakua Sian itsensä ohjaamasta Music-elokuvasta, jonka pääosissa nähdään Kate HudsonLeslie Odom Jr. sekä Maddie Ziegler. Elokuva kertoo Hudsonin esittämästä Zu:sta, joka raitistuttuaan etsii paikkaansa maailmassa, kunnes hänestä tulee autistisen Music-siskopuolensa huoltaja. Sian ja Dallas Claytonin käsikirjoittama elokuva käsittelee Sialle tärkeitä teemoja kuten oman äänensä löytämistä ja perheen perustamista.

Vuonna 2016 julkaistu, Grammy-ehdokkuuden saanut, This Is Acting -albumi nousi kriitikoiden suosioon ja albumilta löytyy muun muassa globaali megahitti Cheap Thrills.
Sialla on myös kaikista naisartisteista eniten miljardin katselukerran ylittäneitä videoita YouTubessa. Sia onkin vakiintunut yhdeksi tämän päivän suurimmista tähdistä ja kysytyimmistä liveartisteista. Omien menestyskappaleiden lisäksi hän on kirjoittanut hittejä myös muille supertähdille kuten BeyoncéKanye WestRihannaBritney SpearsKaty Perry ja monelle muulle.

Kuuntele Together täältä.
Katso musiikkivideo täältä.
Seuraa Siaa somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
Lisätiedot:
Anna-Maria “Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com