15.5.2020
RAAPPANAN UUSI SINGLE TSEMPPAA LÄPI VAIKEIDEN AIKOJEN

Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana julkaisi tänään uuden singlen Aallot kantaa. Kuuntele kappale tästä.

Kappaleella haluttiin luoda uskoa paremmista ajoista ja valoa tulevaan. Kaikki ollaan kuitenkin samassa myrskyssä mut eri veneissä. Tää on pienen ihmisen iso tsemppibiisi! Raappana kuvailee kappaletta.

Raappana on pitkänlinjan reggae-artisti, jolla on levytyssopimus Etenee Recordsin kanssa. Raappanan hittibiiseihin lukeutuvat muun muassa Kauas pois, Muutoksii (feat Asa) sekä Chilii (feat. Sini Yasemin). Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia myös muiden eturivin artistien kanssa ja vieraillut muun muassa JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä Asteen kappaleilla.

Seuraa Raappanaa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
All Day Agency
booking@allday.fi