12.5.2020
VESTA JULKAISEE ENSIMMÄISEN SINGLEN ODOTETULTA KAKKOSALBUMILTAAN

Debyyttialbumillaan vakuuttanut Vesta julkaisee kakkosalbuminsa ensimmäisen singlen Valonsäteet tämän viikon perjantaina 15.5. Valonsäteet on Vestan sanoittama ja säveltämä ja sen tuotannosta vastaa Matti Ahopelto, jonka kanssa Vesta työstää kakkosalbumiaan.

”Valonsäteissä juostaan, juostaan pakoon ja juostaan kohti, kohti parempaa ja kevyempää – pois piilosta. Valonsäteissä ollaan rikkinäisiä, mutta toiveikkaita. Valonsäteet on ensimmäinen julkaisu uudelta albumiltani, joka kantaa nimeä Uskon tulevaan”, Vesta kertoo ja paljastaa tulevan albuminsa nimen.

Vestan kehuttu platinaa myynyt debyyttialbumi Lohtulauseita julkaistiin maaliskuussa 2018 ja se nousi suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Albumin kappaleista Ota varovasti lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa ja Sun katu, Turvallista sotaa sekä Lohtulauseita ovat striimanneet platinaa ja kultaa. Omaleimaisesta, sielukkaasta popmusiikistaan tunnettu Vesta palkittiin helmikuussa 2019 Vuoden tulokas -Emmalla.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Andre Pozusis

Seuraa Vestaa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi