8.5.2020
SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA JULKAISIVAT KEVÄÄN HERKULLISIMMAN SINKUN!

Hulvattomista somevideoistaankin tunnettu kaksikko Seksikäs-Suklaa ja Dosdela julkaisivat tänään uuden singlen Herkku. Kappaleen ovat tuottaneet VG+ sekä Jaakko Salovaara. Kuuntele biisi tästä. Biisiin on julkaistu myös musiikkivideo.

Toivottavasti jengillä tulee tästä biisistä hyvä mieli! Sitä me ainakin tässä haettiin. Monesti kun elämässä on kaikki hyvin, niin saattaa unohtaa olla kiitollinen siitä kaikesta mitä on. Biisissä halutaan muistuttaa, että olet herkullinen juuri tuollaisena kuin olet, kaksikko kuvailee kappaletta.

Muun muassa Mikä kesä-hittibiisistään tunnetut Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat myös tunnettuja somepersoonia ja tubettajia, joilla on Youtubessa jo yli 44 000 tilaajaa ja joita seuraa Facebookissa yli 35 000 ihmistä. Uuden biisin julkaisun lisäksi Seksikästä-Suklaata ja Dosdelaa työllistää myös somevideoiden ja sketsien käsikirjoittaminen ja kuvaaminen.

Seuraa Seksikästä-Suklaata:
Instagram
Facebook
Youtube

Seuraa Dosdelaa:
Instagram
Facebook
Youtube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
All Day Agency
feniks@allday.fi

Management:
Sirke Salovaara
sirke.salovaara@mumahelsinki.com