8.5.2020
ROXETTE JULKAISI UPEAN HELP! -COVERIN ABBEY ROADIN SESSIOISTA VUODELTA 1995

Näinä eristyneisyyden ja hämmennyksen aikoina tämä aiemmin digitaalisena julkaisematon helmi tulee tarpeeseen. Eräänä aurinkoisena marraskuun päivänä vuonna 1995, Roxette osoitti kunniaa The Beatlesille Lontoon Abbey Road studiolla. Help! on ensimmäinen maistiainen “BAG OF TRIX – Music from the Roxette Vaults” -albumisarjasta, joka tulee ilmestymään kun sitä vähiten odotat.

Roxette Abbey Roadilla, Marraskuun 15. 1995.

Valtavan ”Crash! Boom! Bang! World Tour” -kiertueen loputtua toukokuussa, menimme lyhyen kesätauon jälkeen suoraan studioon Tukholmaan äänittämään neljää uutta kappaletta ensimmäistä kokoelma-albumiamme “Don’t Bore Us – Get To The Chorus!” varten.

Albumi ilmestyi syksyllä ja promotaksemme sitä, teimme pienimuotoisen keikan Lontoon Shepherd’s Bushissa sekä nauhoitimme BBC:n lähetystä varten joitakin akustisia kappaleita studioista pyhimmissä; Abbey Roadilla. 

Olimme (ja olemme yhä!) haltioissamme The Fab Fourin ja Abbey Roadin hengestä, joten emme malttaneet olla tekemättä omaa versiotamme The Beatlesin Help! -kappaleesta. Se oli hieno päivä, pop-historian havinaa joka puolella ja mahtava tunne olla osa Abbey Roadin perintöä. Roxetten leirissä oltiin yhtä hymyä. 

Per Gessle, Tukholma 2020

Kuuntele Roxetten Help! (Abbey Road Sessions November 1995) täältä!

 

Lisätiedot:
Anna-Maria ”Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com