6.5.2020
LAURA NÄRHEN UUSI SINGLE KERTOO IRTIPÄÄSTÄMISESTÄ JA USKALLUKSESTA ELÄÄ

Laura Närheltä saadaan pitkästä aikaa uutta musiikkia! Hänen 8. toukokuuta julkaistava singlensä Mä elän enteilee syksyllä julkaistavaa uutta albumia, jota Laura on valmistellut tuottaja Atso Soivion kanssa. Uuden Mä elän -kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Markus Koskinen ja Atso Soivio. Kuuntele esimakua kappaleesta täältä.

Surusta on joskus vaikeaa päästää irti. Suuren menetyksen jälkeen voi olla helpompaa pysytellä suojassa surun sisällä, koska siitä on tullut tuttua ja turvallista. Mä elän -laulussa tullaan siihen tilanteeseen, kun ollaan valmiita päästämään irti ja kohtaamaan elämä kaikessa suurudessaan, niin pelottavalta kuin se voikin tuntua. On pakko elää kunnolla, muuten katoaa olemasta, Laura Närhi kertoo.

Kemopetrol-yhtyeen solistina uransa aloittanut Laura Närhi on ehtinyt julkaista soolourallaan kaksi albumia, Suuri sydän (2010) ja Tuhlari (2012), jotka ovat myyneet platinaa ja kultaa. Edellisen Tuhlari-albuminsa jälkeen Närhi on julkaissut muutaman singlen, joista mm. vuonna 2016 julkaistu Supersankari on tähän mennessä striimannut jo liki 8 miljoonaa kertaa. Laura Närhen suurimpia hittejä ovat lisäksi muun muassa Mä annan sut pois, Tämä on totta, Hetken tie on kevyt, Tuhlari ja Siskoni feat. Erin. Syksyllä julkaistavalta kolmannelta albumilta on aiemmin julkaistu singleinä kappaleet Supersankari, En tunnusta ikinä ja Tekisin tän uudelleen.

Lataa promokuvat täältä!

Seuraa Laura Närheä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
www.lauranarhi.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
nora.norrlin@liekkipromotion.com