29.4.2020
GRACIAS JULKAISEE ODOTETUN SUOMENKIELISEN DEBYYTTILEVYNSÄ YLIHUOMENNA

Rap-artisti Gracias julkaisee odotetun suomenkielisen albuminsa GRACIASI LP vappupäivänä 1.5.2020. PME Recordsille sainattu artisti on työstänyt albumiaan maamme kovimpien urbaanin musiikin tuottajien MD$ ja Aleksi Asiala kanssa. Albumilla feattaavat Graciaksen pikkuveljen DeezyDavidin lisäksi yksi Suomen tämän hetken suosituimmista rap-artisteista Gettomasa sekä vangitseva rap/r’n’b-artisti Bizi.

Olen hyvin onnellinen siitä, että levy on viimein valmis ja, että siitä tuli juuri sen kuuloinen mitä halusin. Jokainen löytää levyltä varmasti jotain sopivaa omiin musiikillisiin mieltymyksiinsä, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden lähteä omalta mukavuusalueeltaan ja löytää itselleen jotain täysin uutta”, Gracias kertoo albumistaan.

Gracias kertoo albumin olevan henkilökuva elämästään. Hänen mukaansa sen tekeminen vaati uskallusta alkaa käyttää kaikkia tarjolla olevia ulottuvuuksia omasta persoonastaan. Gracias on aiemmin julkaissut kaksi englanninkielistä albumia Elengi ja Globe ja Graciaksen suomenkielistä räppiä on kuultu mm. Gettomasan platinaa striimanneilla Entä sä ja Ei mitää järkee –biiseillä. GRACIASI LP:ltä löytyvät uusien biisien lisäksi mm. aiemmin julkaistut Toleka ja Mis ollaan.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Maria Moulud & Karim Awad

Seuraa Graciasta:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Feniks Willamo / All Day Agency
feniks@allday.fi