24.4.2020
PASIN JA ANSSIN UUSI SINGLE ESITTELEE DUON HERKEMMÄN PUOLEN

Pasi ja Anssi julkaisi tänään uuden kappaleen Jasmin. Kuuntele se tästä. Biisi tuo esille duon herkemmän puolen ja siihen on julkaistu myös lyriikkavideo.

Ihastuminen on yksi hienoimmista tunteista ja digiaikana se on todella helppoa. Kappale on ajankohtainen kertomus etärakkaudesta internetin yli nyt kun fyysinen rakkaus on jossain tapauksissa vältettävä asia. Voiko toiseen rakastua tapaamatta? Miksipä ei, Pasi ja Anssi kuvailevat kappaletta.

Bilekappaleistaan tunnettujen Pasin ja Anssin aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi duon esikoissinkkua Kakkuu järvellä on striimattu yli 8 miljoonaa kertaa eli tuplaplatinaa, ja vuoden 2018 kesähitti-äänestyksen voittanut, Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on striimannut platinaa. Myös sen musiikkivideota on katsottu reilut 3 miljoonaa kertaa.

Seuraa Pasia ja Anssia:
Facebook
Instagram
Youtube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi