24.4.2020
HOUSE-MUSIIKIN NOUSEVA NIMI ALISKY JULKAISI UUDEN MENEVÄN SINGLEN

Omaperäisestä soundistaan kehuttu kotimainen DJ-tuottaja Alisky julkaisi tänään uuden singlen Lost My Friends. Aiemmin useiden laulajien kanssa yhteistyössä kappaleita julkaisseen Aliskyn uuden singlen lauluraidalla kuullaan itse tuottajan miellyttävä ääni.

”Lost My Friends on gruuvaava yhdistelmä vaikutteita eri tyyleistä housesta indie-musiikkiin. Kappale vie kuulijan hetkeen, jossa huolimatta ystävien katoamisesta, meininki jatkuu vaan. Laulan kappaleella myös ensimmäistä kertaa pitkään aikaan itse – asia, jota haluan nykyään tehdä enemmän ja enemmän.”, Alisky kertoo.

23-vuotiaan multi-instrumentalisti Aliskyn soundille on ominaista groove, eleganssi sekä keskiyön utuiset bassolinjat. Herättäen omaperäisellä tyylillään tanssimusiikkiskenen mielenkiinnon, hänet valittiin yhdeksi YleX:n läpimurtoartisteista vuonna 2019. Aliskyn edellisiä julkaisuja ovat muun muassa It’s Okay X NUJA (feat. CRONICLE), Traces (feat. IOLITE), sekä Plan B (feat. Laudic). Edelliset singlet ovat keränneet yhdessä jo lähes miljoona striimiä ja niitä on soittolistattu muun muassa YleX:llä ja Loopilla.

Kuuntele Lost My Friends tästä!

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Samir Abya

Seuraa Aliskya:
Spotify
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com