23.4.2020
RÄPPITAIDOILLAAN VAKUUTTANUT LUKAS LEON JULKAISEE TÄNÄ YÖNÄ UUDEN SINGLEN

Triplaplatinaa debyyttisinglellään XTC striimannut Lukas Leon julkaisee tänä yönä uuden singlen Sydänsärkylääke. Artisti avaa kappaleellaan uuden sivun kohti kolmatta albumia ja esittelee soundillisesti aiempaa pehmeämmän puolen. Kappaleen demo heräsi henkiin kun maailman tilanne muuttui:

”Biisin idea syntyi viime syksynä sydänsurujen takia. Se kuitenkin jäi kesken. Kun tänä keväänä maailman tilanne muuttui ja ehdin pitkästä aikaa pysähtyä miettimään asioita ni ensimmäisen eristäytymisviikon aikana alko nousee sydänsurut mielestä esiin ja tuntu että seinät kaatuu päälle. Otin sit tän idean esiin ja tein biisin valmiiksi. Tässä biisissä on tosi rehellisesti se fiilis minkä kaa oon tuskaillut viime aikoina ja siks tuntuu oikeelta, että tää biisi on ensimmäinen sinkku mun tulevalta albumilta.”

Lukas Leon julkaisi viikonloppuna uuden osan Youtubessa olevaan LUKAS LEON VS. -sarjaansa. Kaksi vuotta sitten alkaneessa sarjassa Lukas Leon haastaa kenet tahansa riimittelemaan kanssaan kilpaa. Katso kolminkertaisen räpin SM-kisan voittajan MC Kajon ja Lukas Leonin yhteinen video tästä.

Lukas Leonin ura alkoi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Viime vuoden elokuussa julkaistiin kultaa striimannut kakkosalbumi , jolta löytyy mm. hittibiisit Rooma feat. Etta ja HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi. Energisestä live-esiintymisestään ja teknisestä räppäämisestään tunnettu Lukas Leon on 22-vuotias Itä-Vantaan kasvatti ja Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Asko Keinonen

Lukas Leon:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla.ahonius@manageme.fi