22.4.2020
ELIAS KASKINEN ODOTETUSTI SOOLOURALLE – ENSIMMÄINEN SINGLE PERJANTAINA!

Uudistunut Elias Kaskinen julkaisee perjantain vastaisena yönä soolouransa ensimmäisen singlen Tanssii pöydäl. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeestä tunnetulle artistille päätös oli luonnollinen:

– Kuluneiden muutaman vuoden aikana sisälläni on alkanut kyteä tarve uudistua musiikillisesti jollain merkittävällä tavalla. Soolouralle lähteminen oli lopulta pakollinen ja ainoa keino tyydyttää se tarve, ja pysyä rehellisenä itselleni, Elias kuvailee.

Tanssii pöydäl -single on ensimmäinen biisijulkaisu Eliaksen tulevalta sooloalbumilta, jonka tuotannosta vastaa huipputuottaja Joonas Angeria.

– Aloimme kirjoittaa Tanssii pöydäl -kappaletta Vilma Alinan kanssa viime vuonna hyvin erilaisissa tunnelmissa kuin tänään. Kappale kertoo siitä tunteesta, kun koko maailma onkin kotona toisen ihmisen kanssa ja ei edes kaipaa mitään sen enempää. Maailman tämänhetkinen tilanne avaa tälle kappaleelle täysin uusia merkityksiä ja tasoja. Jos aiemmin oli jo hyvä fiilis julkaista tämä biisi, niin nyt sen julkaiseminen tuntuu vielä ajankohtaisemmalta, Elias kuvailee debyyttisingleään.

Uuteen kappaleeseen julkaistaan perjantaina myös Eliaksen uudistunutta ilmettä esittelevä musiikkivideo, jonka takana on ohjaajapari Simelius Simelius.

Elias Kaskinen on suurelle yleisölle tuttu myös useasta suositusta tv-ohjelmasta. Hän on esimerkiksi voittanut Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017 ja saanut isännöimästään Alasti-klubista Kultaisen Venlan vuoden 2019 Venla-gaalassa.Tulevana syksynä Elias nähdään osana All Together Now Suomi -ohjelman sadan hengen tuomaristoa.

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Nana Simelius

Elias Kaskinen:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com