17.4.2020
ARVOSTETULTA TUOTTAJA-RÄPPÄRI REKAMILTA TÄNÄÄN UUSI SINGLELOHKAISU

Rekamin tuoreella kappaleella Episodi (lowkey) [feat Are & Joosu J] kuullaan räpeissä riimivirtuoosi Are ja kertosäkeen huukista vastaa nuoremman polven samettikurkkuinen jyväskyläläisartisti Joosu J. Kappaleella Rekami ja Are näkevät horisontissaan siirtymisen suomiräpin ikämiessarjaan, mutta vaikuttavat olevan uudesta aikakaudesta ja muutoksesta lähinnä mielissään, eikä migreenejä aiheuttaviin värivalokerhoihin ole ikävä.

Tutkapari on pienen tauon jälkeen taas irti, palaten uusien teemojen kanssa vanhalle rikospaikalle Jyväskylään, mistä kaksikon yhteistyö alkoi viime vuosikymmenen alussa. Episodi (lowkey) -singlelohkaisu on päänavaus ja yhteistyön hedelmiä on lupa odottaa lisää.

Musiikkivideo on Rekamin hovikuvaajana parin viime vuoden ajan kunnostautuneen Video Kallialan käsialaa. Videolla kämppiksinäkin Kortepohjassa viihtyneet Rekami ja Are viettävät aikaansa kotikontujen kavereiden seurasta, kulttuurista ja korttelikapakan karaokesta nauttien. Videon ehkä kohahduttavimmassa kohtauksessa mestarillisena shakinpelaajana tunnettu Are kokee yllättävän ja äärimmäisen harvinaisen tappion.

2000-luvun alusta alkaen räpmusiikkia julkaissut Rekami on tullut tunnetuksi niin räppärinä kuin monipuolisena tuottajana nimellä LX-Beats. Lukuisten soololevyjen lisäksi hänen tuottamiaan kappaleita on kuultu Suomessa muun muassa Asan ja Gettomasan – ja Yhdysvalloissa esimerkiksi Boston-räppäreiden M-Dotin ja Akrobatikin julkaisuilla. Viime vuosina mies on kunnostautunut poikkeuksellisen laajalla yhteistyöllään eri sukupolvia edustavien räppäreiden kanssa. Rekamin edellinen, vuonna 2018 julkaistu ja kokonaan tuottama Pihlderberg -pitkäsoitto ikuisti samalle levylle peräti 38 Suomen eturivin räppäriä ja mielenkiintoisinta tulokasta.

Kuuntele Episodi (lowkey) [feat Are & Joosu J] tästä!

Katso musiikkivideo tästä!

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Video Kalliala

Seuraa Rekamia:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com