15.4.2020
COSTEE JA TIPPA YHTEISBIISILLÄ – NORMAALEITA ULKONA PERJANTAINA!

Vuoden tulokas -kategoriassa Emma-ehdokkaana ollut costee julkaisee uuden biisin Normaaleita perjantaina 17.4. Kappaleella on mukana esimerkiksi Satutat mua ja Roska silmässä hiteistään tunnettu TIPPA. Uusi biisi on syntynyt costeen omien kokemuksien pohjalta:

”Halusin tehä biisin siit ku tuntuu ettei oikeen sovi siihen perus muottiin eikä tee niit asioit mitä suurin osa jengistä odottaa sun tekevän. Oon ollu skidistä saakka muiden mielestä se vähän ”outo” tyyppi. Oon pitäny pääni enkä oo lähteny muuttamaa itteeni muiden ihmisten odotusten mukaan. Mä oon ainaki mielummin se misfitti ja oma itteni kuin kukaan muu.”

costee ja TIPPA tuntevat toisensa vuosien takaa ja yhteistyö alkoi luontevasti:

”Ollaan Tipan kans jo kauan palloteltu demoja ja fiilistelty yhessä studiolla. Soitin Normaaleita demon Tipalle ja se innostu täst saman tien, joten päätettiin duunaa se yhessä. Tää biisi on omistettu kaikille teille, jotka ette haluu olla normaaleita!”

Toukokuussa 2019 nyt jo platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. costeen videot tukevat artistin tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa ja niitä on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa. Debyytin jälkeen julkaistut singlet Satuta mua kunnolla, Kunnes kuollaan ja Taas sun kaa ovat jatkaneet artistin menestystarinaa kohti myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa kakkosalbumia.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Iiro Palva-aho

costee:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsplive.fi