15.4.2020
ARTTU WISKARI RIKKOO OMIA ENNÄTYKSIÄÄN – UUSI SINGLE JYMYMENESTYS!

Arttu Wiskarin ja Leavings-Orkesterin perjantaina julkaistu single on jo nyt osoittautunut jymymenestykseksi. Artisti teki Tässäkö tää oli? -kappaleella henkilökohtaisen ennätyksen: se nousi suoraan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalla neljänneksi, mikä on Artun uran korkein ensimmäisen päivän sijoitus kyseisellä listalla. Biisi on jatkanut kohoamista ja on tällä hetkellä Spotifyssa maamme toiseksi kuunnelluin! Lisäksi singleen lauantaina julkaistu musiikkivideo on tällä hetkellä Youtuben Nousussa-listan ykkönen.

Mahtavaa, että kappale on otettu näin loistavasti vastaan. Myös se, että se löytää koko ajan yhä enemmän kuulijoita, on uskomaton juttu, Arttu iloitsee.

Arttu Wiskarin edellinen single Suomen muotoisen pilven alla on ollut kaikilla mittareilla jättihitti – se oli koko viime vuoden soitetuin radiobiisi. Spotifyssakin kappaletta on kuunneltu reilusti yli tuplaplatinaan oikeuttava määrä, yli 9 miljoonaa kertaa! Biisillä on Youtubessa jo yli 7 miljoonaa katselukertaa.

Alun perin Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin vuonna 2011 julkaistulla ja tuplaplatinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää hurmanneen Artun tunnetuimpia hittejä esimerkiksi Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Meidän biisi ja Suomen muotoisen pilven alla.

Seuraa Arttu Wiskaria somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live / Matti Kaunisvesi
matti.kaunisvesi@warnermusic.com