8.4.2020
GRACIAS JULKAISEE VIELÄ YHDEN SINGLEN ODOTETULTA SUOMENKIELISELTÄ ALBUMILTAAN

Rap-artisti Gracias julkaisee 10.4. vielä yhden uuden singlen vappupäivänä julkaistavalta suomenkieliseltä albumiltaan. Ajaton-kappaleen tuotannosta vastaavat suomalaiset huipputuottajat Olli Palmunen ja Santeri ”MD$” Kauppinen.

”Tarkoituksena on aina ollut luoda musiikkia, joka elää ja kestää pitkään. Ajaton-kappale käsittelee asioita tai tavaroita, jotka monien vuosienkin jälkeen tuovat yksilölle suurta iloa. Ajaton käsittelee nostalgisuutta, mutta se ei haikaile “vanhan” perään. Ajaton saa vanhan kuulostamaan aina uudelleen ja uudelleen ajankohtaiselta ja uudelta”, Gracias kertoo kappaleesta.

Graciaksen odotettu suomenkielinen albumi GRACIASI LP julkaistaan vappupäivänä 1.5. Albumi on henkilökuva Graciaksen elämästä. Sen tekeminen vaati uskallusta alkaa käyttää kaikkia tarjolla olevia ulottuvuuksia omasta persoonasta. Graciaksen suomenkielistä räppiä on kuultu aikaisemmin mm. Gettomasan platinaa striimanneilla Entä sä ja Ei mitää järkee –biiseillä, tanssittavalla Toleka -kappaleella ja Mis ollaan (feat. DeezyDavid) ja TYYLIT -singleillä.

Lataa promokuvat täältä. 
Kuvaaja: Maria Moulu & Karim Awad

Seuraa Graciasta:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Feniks Willamo / All Day Agency
feniks@allday.fi