8.4.2020
ARTTU WISKARIN JÄTTIHITILLE ODOTETTUA JATKOA – YHTEISBIISI LEAVINGS-ORKESTERIN KANSSA!

Arttu Wiskarilta on ehditty jo odotella uutta musiikkia. Nyt sitä vihdoin saadaan: uusi single Tässäkö tää oli? julkaistaan perjantaina 10. huhtikuuta. Moni saattaa kuulla kappaleessa Leevi & The Leavings -vaikutteita. Eikä ihme, sillä biisillä tosiaan soittaa legendaarinen Leavings-Orkesteri!

En ollut uskaltanut edes unelmoida tällaisesta yhteistyöstä ihailemani Leavings-Orkesterin kanssa. Olen kolunnut kaikki Leevien biisit junnuna läpi, ja on mahtavaa miten innoissaan myös Leavingsin jätkät ovat tästä projektista. Biisissä kuullaan varmasti tuttuja sävyjä, Arttu sanoo.

Arttu Wiskarin edellinen single Suomen muotoisen pilven alla on ollut kaikilla mittareilla jättihitti – se oli koko viime vuoden soitetuin radiobiisi. Spotifyssakin kappaletta on kuunneltu reilusti yli tuplaplatinaan oikeuttava määrä, yli 9 miljoonaa kertaa! Biisillä on Youtubessa jo yli 7 miljoonaa katselukertaa.

Alun perin Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin vuonna 2011 julkaistulla ja tuplaplatinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää hurmanneen Artun tunnetuimpia hittejä esimerkiksi Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Meidän biisi ja Suomen muotoisen pilven alla.

Seuraa Arttu Wiskaria somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live / Mikko Korpi
mikko.korpi@warnemusic.com