7.4.2020
CHARLI XCX JULKAISEE UUDEN ALBUMIN KOTOA KÄSIN

Brittitähti Charli XCX tiedotti eilen Zoomissa tuhannelle fanilleen julkaisevansa neljännen studioalbuminsa tänä keväänä. Uusi how I’m feeling now -albumi on suuri yhteistyö fanien kanssa ja julkaistaan 15. toukokuuta. Charli kirjoittaa, tuottaa ja julkaisee neljännen studioalbuminsa kokonaisuudessaan poikkeusoloista johtuen kotoa käsin:

Toivon, että teet kaikkesi pysyäksesi positiivisena tänä aikana, joka on meille kaikille täysin tuntematon. Minulle positiivisena pysyminen kulkee käsi kädessä luovuuden kanssa, ja siksi olen päättänyt käyttää tämän ajan eristyksessä uuden levyn luomiseen täysin tyhjästä.

Albumini luonne tulee kuvaamaan vallitsevaa tilannetta, koska pystyn hyödyntämään vain saatavilla olevia työkaluja musiikin, kuvien ja videoiden tekoon…albumi tulee siis olemaan hyvin ”tee se itse” -henkinen. Aion myös pitää koko prosessin erittäin avoimena yleisölle, jotta kuka tahansa voi seurata sitä. Teen kollaboraatioita verkon välityksellä, julkaisen demoja, lähetän a capella -äänitteitä, julkaisen minun ja mahdollisten kollaboraatioiden viestiketjuja, aion kuvata studiokäyntejäni, aion pitää Zoom-konferensseja kysyäkseni fanien ja muiden mielipiteitä ja ideoita. Aion myös perustaa sähköpostiosoitteen, jotta fanit tai ketkä tahansa voivat lähettää minulle melodioita ja taustoja…tässä mielessä koko projekti on yksi iso yhteistyö, koska kuka tahansa, joka haluaa käyttää luovuuttaan, voi olla mukana.

Albumi julkaistaan 15. toukokuuta, joka tulee aika pian. Minulla on jo pari ideaa, mutta lähtökohtaisesti aloitan tyhjästä, joten toivottavasti ehdin tuohon päivämäärään! Albumin nimi tulee olemaan ”how i’m feeling now”.

Siinä kaikki! En malta odottaa albumin aloittamista ja prosessin jakoa teidän kaikkien kanssa!

Charli XCX

Katso Charli XCX:n albumitiedotus täältä.

Seuraa Charli XCX somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot:
Anna-Maria ”Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com